Informatie over Blackjack

De beste blackjack strategieën – How To Win At BlackjackElke ronde van Blackjack begint met spelers die een gokje in de cirkel of het logo dat is direct voor hen. De dealer geeft vervolgens uit 2 kaarten aan elke speler met inbegrip van hem/haarzelf. Alle zijn players? meestal kaarten met de kaarten face up. Een van de dealer?s kaarten zou worden gedeeld (die staat bekend als de up kaart) terwijl de andere behandeld gezicht neer (die staat bekend als de gaten kaart). Als de dealer?s up kaart een tien of een aas is, is het mogelijk dat hij een blackjack; zou kunnen hebben in dit geval verliezen alle spelers behalve degenen die een andere blackjack hebben. In de VS, de dealer zijn kaart voor een blackjack onmiddellijk controleert, en als hij nog, hij zal verzamelen alle verliezende weddenschappen en degenen met een andere blackjack een duw geven in hun weddenschappen.

In een geval zal dat een dealer een aas als up kaart, heeft hij/zij waarschijnlijk laten de spelers om te beslissen of zij willen zou om het verzekeren van hun hand van kaarten tegen een blackjack. Dit is als een verzekerings polis waar u kunt kiezen om te wedden dat iets ergs zou kunnen gebeuren. Deze verzekering zal de odds verminderen, indien de dealer een blackjack 2: 1 heeft. Als de dealer een aas als up kaart heeft en de speler een blackjack heeft, kan de dealer verzoeken de speler ?even money?. Waarom? Omdat als zowel de dealer en de speler heeft een blackjack, en de speler gaat ermee akkoord voor een zelfs geld, de inzet zal resulteren in heeft een zelfs geld winnen ongeacht de dealer een blackjack of niet. Nadat alle spelers hebben besloten om de dealer?s voorstel accepteert of afwijst, zal de dealer dan overgaan tot het controleren van zijn gat kaart.

Nadat de dealer heeft gecontroleerd zijn kaart en laat zien dat hij niet over een blackjack beschikt, overgaan de spelers dan om hun handen te spelen. Maar als de dealer een blackjack heeft, de spel einden en een nieuwe ronde zal beginnen na de dealer heeft verzameld alle de verliezen.

Live Blackjack Online spelenNu Spelen!
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.13_1145]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Normaal Blackjack Online

Speel je liever gewone blackjack tegen het casino? neem dan een kijkje bij blackjack online